Fr. Chad Hatfield kommer til Bergen!

Det er en stor glede for oss å annonsere at fader Chad Hatfield, President og professor ved St. Vladimir´s Orthodox Theological Seminary i New York, en av de fremste ortodokse utdanningsinstitusjonene i verden, kommer til Bergen på besøk i desember.  Vi gleder oss til han kommer og planlegger program helgen 6.-8. desember med foredrag fredag kveld, en kort retreat lørdag, og feiring av Den guddommelige liturgi på søndag. Mer informasjon kommer snart. Følg med!

DSC_1209.jpg
Våren 2015 fikk Fr. Theodor besøke Kodiak Island Alaska sammen med Fr. Chad som var rektor ved St. Herman´s Orthodox Theological Seminary før han kom til St. Vladimirs. (også på bildet Fr. John Dunlap, nåværende rektor ved St Herman´s)
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close