Aktiviteter

ikonostas St. Seraphim Ortodox Cathedral, Santa Rosa, CA

Menigheten vår er ny og liten. Nå i begynnelsen bruker vi mesteparten av kreftene våre på gudstjenestene. Guds nåde og liv flyter ut fra Kirkens tilbedelse av Jesus Kristus og feiring av De guddommelige gudstjenester. Tilbedelse er hjertet i Kirkens liv og er målet med all menneskelig aktivitet.

Følgende aktiviteter planlegges våren og sommeren 2019:

  • Katekisme: En innføring i Den ortodokse tro. Vi samles i hjemmene på torsdager kl 20:00 for å undervisning og samtale om de grunnleggende elementer i den kristne tro. Åpent for alle som er interessert og ønsker å lære mer, enten du er ny, nysgjerrig eller har vært ortodoks hele livet. Ta kontakt dersom du er interessert.
  • Foredrag: “Den ortodokse kirke og tro” – fader Theodor holder foredrag i Loddefjord Menighetshus. Onsdag 1.mai kl 19:00.
  • Pilgrimstur til Selje: Vi besøker Selje sammen med en gruppe ortodokse amerikanere. Dagen begynner med liturgi i Selje kyrkje søndag 19.mai kl. 09:00, fulgt av besøk til klosterøya, klosterruinene, gudstjeneste i hola og vandring på øya.Vi reiser opp på egen hånd 18.mai. Ta kontakt ved spørsmål eller påmelding.
  • 1. – 4. august blir det sommerleir på Fjon (fjonfjellkyrkje.no) i Hordaland! Påmelding og mer informasjon her.

 

Abbonner på vår kalender.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close