Gudstjenester

Velkommen på gudstjeneste! 

Gudstjenestene er åpne for alle. «Kom og se!» (Joh.1:45-46)

Kalender:

Hovedsakelig feires det to ukentlige gudstjenester i Loddefjord Menighetshus, Vadmyrveien 91, med noen unntak. Vi feirer blant annet gudstjenester i Haakonsvern kirke noen ganger i året. I tillegg feires de største høytidene og festene. Sjekk kalenderen for en fullstendig og oppdatert oversikt.

  • Lørdag: Vesper kl 17:00
  • Søndag: Guddommelige Liturgi kl 10:00

Etter Den guddommelige liturgi fortsetter vi feiringen med frokost og kirkekaffe. Ta gjerne med noe å dele. Tidebønnene begynner kl 09:35. De som ønsker å motta de hellige mysterier må være ortodokse kristne og forberede seg med de foreskrevne bønner og skriftemål.

Skriftemål: i hovedsak høres skriftemål etter vesper på lørdag (ca kl 17:45), men det kan være noe tid før Den guddommelige liturgien begynner mellom kl 09:30 og 10:00.

Parkering og bussforbindelser

Gudstjenestene våre feires for tiden i Loddefjord menighetshus, bare 15 minutter fra Bergen sentrum med buss. Adresse: Vadmyraveien 91, Loddefjord Det er godt med parkeringsplass og det er i tillegg enkelt å komme dit med buss. Buss #6 går fra Bergen Sentrum og Olav Kyrresgate og stopper like ved menighetshuset på Vadmyra. Ellers så stopper alle busser som skal til Sotra og Askøy i Frieda Fasmers vei som bare er noen hundre meter fra lokalet.

Liturgi-Loddefjord-1330374477-1565604745580.png
Den guddommelige liturgi feiret sammen med en gruppe ortodokse fra USA mai 2019.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close