Gudstjenester

cropped-candles_in_the_church1.jpg

Gudstjenestene våre feires for tiden i Loddefjord menighetshus, bare 15 minutter fra Bergen sentrum med buss. Adresse: Vadmyraveien 91, Loddefjord

Den Guddommelige Liturgi feires hver søndag kl 10:00 med noen unntak (se under). Vi fortsetter feiringen etterpå med frokost og kirkekaffe og vi tar gjerne i mot gjester og besøkende. Velkommen!

Tidebønnene begynner kl 09:35 og det blir mulighet til å skrifte mellom kl 09:30 – 10:00 (ellers etter avtale). De som ønsker å motta de hellige mysterier må være ortodokse kristne og forberede seg med de foreskrevne bønner og skriftemål.

Festdager og gudstjenester utenom søndager:

  • 2. februar: Festen for Kristi fremførelse i Tempelet. kl 10:00
  • 10. mars vesper med tigivelsesritualet på Tilgivelsessøndag kl 13:00.
  • 13 mars: Den rene uke: hl Andreas av Kretas store botskanon kl 19:00. (ca 1,5t)
  • 25 mars: Menighetens fest: vesperliturgi kl 17:00.
  • 15. mai: Hl. Hallvard.

Våren 2019 blir det ikke gudstjeneste i Loddefjord følgende søndager:

Den guddommelige liturgi i Kristi Åpenbaring på Søreide begynner kl 11:00. Den guddommelige liturgi i Kristi Himmelfart på Øvsttun begynner kl 10:00 (Orthros begynner kl 08:45).

Abonner på vår åpne kalender. Her blir ekstraordinære gudstjenester, foredrag og andre begivenheter utenom ordinære søndagsgudstjenester lagt ut.

Parkering og bussforbindelser

Det er godt med parkeringsplass ved menighetshuset og det er i tillegg enkelt å komme dit med buss. Buss #6 forlater Bergen Sentrum og Olav Kyrresgate kl 09:20 søndag morgen og ankommer Vadmyra like ved kirken kl 09:38. Ellers så stopper alle busser som skal til Sotra og Askøy i Frieda Fasmers vei som bare er noen hundre meter fra lokalet.

 kontakt oss

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close